Čtvrtletník Q4 - Ladovskou zimu a prima jarní prázdniny!

Máme za sebou krásný, teplý podzim a o slovo se hlásí nejen paní zima, ale také my, Váš projekt BABY FRIENDLY, s nejaktuálnějšími informacemi a děním z dnů minulých.

V uplynulém roce získalo certifikát BABY FRIENDLY celkem 35 institucí.

Představujeme nově certifikované za poslední 3 měsíce.

baby-sign.jpgVe Špindlerově mlýně jsou to hned dva hotely, které Vám můžeme doporučit na zimní dovolenou. Zlatý rodinný hotel Zátiší, který se pyšní obrovskou dětskou hernou, a stříbrný wellness hotel Windsor, kde jsou nejenom připraveni na děti, ale kde si užijí i rodiče – relaxaci. V jihočeském kraji pak doporučuji zlaté Dětský penzion Bavlnka ve Dvorech nad Lužnicí a nově vybudovanou Hernu dětem Safari v Táboře. Na Vysočině můžete zažít pohádkový pobyt ve zlatě oceněném Zámeckém hotelu Třešť.

1 (70 of 140).jpg


Velkou radost máme také z dalších dvou zcela nově vzniklých zařízení. Na Jesenicku velice rychle oblíbené Pradědovo dětské muzeum, které dostáhlo hned na zlatou medaili, a v hlavním městě centrum celosvětové kultury Ethnomir

To vzniklo současně s vegetariánskou restaurací Etnosvět, kde najdete každý den pestrý program pro Vás i Vaše děti a plno workshopů, nyní až do konce ledna zdarma.

sekce3.jpg

Díky spolupráci s Pradědovým muzeem jsme pro Vás také připravili soutěž.

Soutěžilo so o velký balíček Pradědova muzea, který obsahoval nejen vstupenky, ale také například kuchařku Chuť Jeseníků. A to už stálo za to!
Soutěžili jste a chcete vědět, zda jste vyhráli? Pak se koukněte na náš článek s vyhlášením vítězů.

A již nyní Vám můžeme prozradit, o co budete moci soutěžit v nejbližší době. Bude to pobyt v jednom z našich kvalitních certifikovaných zařízení! Soutěž vyhlásím co nevidět, sledujte proto náš web ;)

detail.jpg

Nezapomeňte také navštívit náš blog, kde pokračuje blogový seriál Vaření s dětmi. Mám pro Vás připraven jeden extra vychytaný recept!

A když budete sledovat rubriku akce a slevy“ určitě si užijete zimní nebo jarněprázdninový pobyt s dětmi a ještě při tom ušetříte Vaší peněžence! Čeká na Vás totiž spoustu výhodných balíčků a slev, třeba na skipasy 1+1 zdarma!                                                                                                                



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Brno

Jezdecký areál a hotel Panská lícha

Přijďte si zajezdit na koních a skvěle se najíst...to vše v Brně, a přitom v krásné, tiché přírodě!

  •   Horní Bečva

Relax hotel Valaška

rodinné ubytovací zařízení s dlouholetou tradicí

  •   Brno

Národní divadlo Brno

NdB nenabízí jen představení pro děti, ale také Chůvičku, různorodé akce, prohlídky divadla nebo rodinné vstupné.

  •   Hlohovec

Usedlost pod vinohrady