Léto jako u moře

Vybrat to ideální místo pro rodinnou dovolenou není vždy jednoduché. Zkuste objevit nebývalé kouzlo Máchova kraje! Za místními krásami můžete vyrážet z pohodlí hotelu Port, nebo se můžete nechat hýčkat přímo v hotelovém areálu.

K absolutní středomořské dokonalosti zde chybí pouze nekonečný obzor a slaná voda. Vlastní pláž s bílým pískem, venkovní i vnitřní bazén s vířivkou a bylinkovou párou uspokojí snad každého vodomilce a v přilehlém lesoparku najdete řadu sportovišť. To vše je o prázdninách se sloganem "Léto jako u moře" pro hotelové hosty zcela zdarma, stejně jako půjčovna sportovního vybavení. A prázdninové Fit&Fun programy zabaví děti i dospělé od brzkého rána do pozdního večera.

 IMG_0502.jpg

 

Místní kvalitní kuchyni si můžete vychutnávat hned na několik způsobů. Nezapomenutelné snídaně na terase s krásným výhledem na Máchovo jezero a hrad Bezděz doplňuje grilování přímo na břehu jezera a vrcholem může být večeře s živou hudbou na Máji, největší ze čtyř místních výletních lodí, které pravidelně přiráží k hotelovému molu. Spolehnout se můžete na vždy přívětivý personál, který je připraven na rozmary svých dospělých i dětských hostů.

 

Hotel Port od mola.jpg

 

Kraj Karla Hynka Máchy je prostě nevyčerpatelnou studnicí aktivit pro rodinnou dovolenou, a ty máte z hotelu Port opravdu na dosah. Za zážitky, hrady, zámky, sportem, kulturou a poznáním můžete přitom vyrážet jak pěšky, tak ideálně na kolech či elektrokolech, které si v hotelu můžete zapůjčit třeba i s piknikovým košem. Na jezero se můžete vydat nejen na výletních lodích, které přistávají přímo u hotelu, ale třeba i na katamaránu, veslici či šlapadle, které vám budou k dispozici po celou dobu pobytu.

 

Zkuste letos objevit kouzlo Máchova kraje a jedinečnou atmosféru hotelu Port!

 

 

 



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Sušice - Podmokly

Chata IRIS

Ráj milovníků přírody aneb relax i v županu na ŠUMAVĚ!

  •   Malá Morava

Chalupa Na Vršku

Pokud hledáte naprostý klid, soukromí a místo, kde ještě není

  •   Police nad Metují

MUZEUM PAPÍROVÝCH MODELŮ

V Polici nad Metují mají heslo: ODLEP SE z mobilu / PŘILEP SE k muzeu a to doslova :-)

  •   Štětí

Penzion Oáza

Připravujeme svatby, firemní, rodinné i dětské oslavy, vánoční večírky, grilování. Rozvozy jídel po okolí. Venkovní pergola, dětský koutek venku i vevnitř, velká televizní obrazovka.