Čtvrtletník Q1 2016

Milí rodičové a všichni rodinní příslušníci,

 

ráda se s Vámi opět setkávám prostřednictvím Vašich monitorů při čtení našeho pravidelného čtvrtletníku BABY FRIENDLY. A ten dnešní bude obzvláště nabitý!

Pestrá první čtvrtina roku a nové instituce

První kvartál letošního roku byl velice živý, a tak v naší rodině „BABY FRIENDLY“ vítáme hned 11 nových institucí napříč kategoriemi i stupni certifikátů.

Zlatý certifikát byl udělen: Wellness Resort Energeticu z Rožnova p. Radhoštěm, Dětskému centru Fantazie ze Sokolova, brněnskému indoor hřišti Naše Hřiště a hotelu Kempa z Bukovce.

Stříbrně jsme certifikovali: Apartmány Pink-Antik z Lipna, zámek Rájec Jestřebí, šumavská Chata "Iris", hotel Vápenka ze Strážného, letní a lanový park Razulák a Rekreační středisko Budoucnost.

Bronzový certifikát získat penzion Janoštík z Rožnova, ale majitelé již dopředu avizovali, že budou útočit na nejvyšší hodnotu a již nyní pracují na další nabídce služeb pro rodiny s dětmi!!!

Veletrh a zase ten veletrhMIK_2230.JPG
Sotva skončily jarní prázdniny, už začalo období veletrhů. Nejvýznamnější dva, zaměřené na rodiny s dětmi, byli právě skončený FOR KIDS (součást veletrhu FOR FAMILY) a brněnský PRO DÍTĚ.  MIK_2240.JPGNa posledním zmiňovaném jsme měli tu možnost se s mnohými z Vás setkat osobně, a to prostřednictvím zábavního programu, který probíhal na jevišti. Připraveno pro Vás bylo na 100 cen od 15 různých institucí. Vášnivě jste soutěžili ať o pobyty, či vstupy na zámky a do zábavních center. Děkujeme za účast a doufám, že jste si ceny parádně užili, tak jako my atmosféru na veletrhu. Na tomto místě musím také poděkovat institucím, které sponzorské dary poskytly, a celou akci tím podpořily. Děkujeme! 

 

 

  

                      

 

Zvýšení certifikace

 Také jsme vyslyšeli Vaše hlasy a při ročním auditu jsme zvedli certifikaci Vymazlené kavárně v Havlíčkově Brodu. Teď se tak, i díky Vám, pyšní zlatým certifikátem!
Děkujeme za spolupráci při hodnocení a přidávání komentářů! Moc nám tím pomáháte a prosíme, dělejte to i nadále


Pokud chcete na letní dovolené vidět Vaše šťastné dětí hrající si s novými kamarády a zároveň si odpočinout a relaxovat, náš výběr hotelů a restaurací BABY FRIENDLY bude jízdenkou. Určitě tedy oceníte i pár tipu a triků na výběr letní dovolené s dětmi, o kterých jsme psali loni na našem blogu.


A co nás čeká v následujících dnech?
Především pro Vás připravujeme ucelený seznam všech dětských pohotovostí v Česku! Přehledně a na jednom místě tak snadno na mapě najdete pohotovost Vám nejbližší, ať budete výletovat kdekoliv. Samozřejmě nebude chybět ani otevírací doba, přesná adresa nebo fotka s mapkou tak, abychom Vám svízelnou situaci s Vašim malým miláčkem co nejvíce usnadnili.

PŘEJEME VÁM KRÁSNÉ JARNÍ DNY A TĚŠÍME SE ZASE ZA TŘI MĚSÍCE OPĚT „NAVIDĚNOU“



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Police nad Metují

MUZEUM PAPÍROVÝCH MODELŮ

V Polici nad Metují mají heslo: ODLEP SE z mobilu / PŘILEP SE k muzeu a to doslova :-)

  •   Libchavy

APARTMÁNY NA VRŠKU

  •   Malá Úpa

Horský hotel Javor

Celoroční animační programy, babysitting, vlastní lyžařská škola a mnohem víc...

  •   Janov nad Nisou

Penzion pod kopcem

dejte svým dětem možnost vyřádit se v přírodě