Čtvrtletník Q2: Léto s BABY FRIENDLY

Pokud chcete na letní dovolené vidět Vaše šťastné dětí hrající si s novými kamarády a zároveň si odpočinout a relaxovat, náš výběr hotelů a restaurací BABY FRIENDLY bude jízdenkou.

Během celého roku vám přinášíme speciální akce a slevy, které pro vás naše zařízení připravují. A o prázdninách tomu nebude jinak, ba naopak!

Denně přinášíme nabídku LAST MINUTE i slevy na prázdninové pobyty. Vše najdete na našem webu v nabídce SLEVY A AKCE, a samozřejmě na našem FACEBOOKU.

A pokud ještě nemáte vybranou letní dovolenou po Česku, určitě oceníte i pár našich tipů a triků.

První centrum i pro tatínky

Jsme zvyklí, že maminka na mateřské dovolené chodí s dětmi do mateřského centra, setkává se s ostatními maminkami, vyměňuje si zkušenosti a rady. Ale co tatínci, kterých na rodičovské dovolené v posledních letech značně přibývá?

babyfriendly - obrázek 1

Mám radost, že Vám nyní můžu představit novou instituci, která je v naší republice první svého druhu. 1. TÁTA centrum je určeno, jak už název napovídá, pro setkávání tatínků, kteří jsou s dětmi na rodičovské dovolené, a samozřejmě i pro ty, kteří chtějí navázat kontakt s ostatními tatínky či si vyrazit s dětmi.

1. TÁTA centrum bylo otevřeno v Praze, ale majitelka má cíl přiblížit se i ostatním tatínkům po celém Česku. Tak snad se budete, milí tatínci, moc těšit co nejdříve.

Přidané instituce v druhé čtvrtině roku

babyfriendly - obrázek 2 Druhá čtvrtina letošního roku byla na certifikování nových instituce velice pestrá, vítáme 13 nových institucí. Při teplých dnech se můžete smočit u vody v Autocampingu Výr, před deštěm se schovat v nové herně Jumboo v Přerově, vyjížďku na koních si užít v Chov koní Svržno, domácí cukrárnu a limonády ochutnat Na Kvildě, skvělý steak si dát ve Stejkárně, sportovně se vyřádit ve Sporthotelu Hostivice Břve, nebo se naopak zrelaxovat ve Spa & Kur hotelu Harvey ve Františkových lázních. Pokud hledáte ubytování, doporučujeme Liščí mlýn ve Frenštátě pod Radhoštěm, Lipno Lake Resort na Lipně, Babyhouse v Dolní Lomné či Villu Schwaiger v Praze.

 

Nová kategorie - info centra

Další radostnou zprávou se stalo přidání Turistického informačního centra ve Vysokém Mýtu jako první instituce do nové kategorie - informační centra. I zde totiž ví, že když přijedou rodiče, stráví zde čas, během něhož potřebují své děti zabavit. A tak je TIC ve Vysokém Mýtu prvním průkopníkem tohoto trendu.

babyfriendly - Obrázek 3

Na děti tu čeká dětský koutek, včetně videoprojekce, spousta omalovánek a hraček, maminky mohou svá miminka v soukromí nakojit v kojícím koutku nebo si ohřát příkrm. V rámci pořádaných kulturních akcí, např. Hra o poklad Přemysla Otakara, tu děti dokonce i hlídají!

Tak na co čekáte? Věříme, že se tento trend ujme, a brzy vám přineseme informaci o dalších centrech, které si Vysoké Mýto vezmou za příklad.

 

Přejeme vám krásné prázdniny a plno slunečních dní.

Těšíme se zase za tři měsíce nashledanou.

Vaše BABYFRIENDLY



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Staré Město

Chata Erlina

Dopřejte si výhody levného ubytování

  •   Písek

Svíčkárna, mydlárna a kosmetika RODAS Písek

I malé děti vykouzlí krásný výrobek - dáreček ...

  •   Staré Hamry

Dětský letní park Bílá

Dětský letní park Bílá. Těšit se můžete na atrakce jako dětský lanový park, letní tubing a vodní svět. Letošní novinky jsou vzduchová trampolína, dětská lezecká stěna a pláž uprostřed hor.

  •   Bukovina u Pecky

Chaloupka pod Krakonošovem

Zde si užijete príma chalupářské chvíle se zázemím, které zabaví každého.