7 Nejlepších věcí na těhotenství

Kromě ranních nevolností a oteklých nohou můžete těhotenstvím získat také spoustu předností. O těch nejlepších sedmi se dočtete v následujícím příspěvku.

 

1. Kůže nikdy nevypadala lépe (snad jen když jste byla kojenec )

Jakmile vám vykoukne bříško, ztratí se akné a vaše pleť bude jasná a zářivá jako nikdy. A těch komplimentů, co uslyšíte!

2. Nemusíte být posedlá svojí váhou

p_BXP125284m.jpg

Aneb jezte a pijte, co hrdlo ráčí.  Ani zmrzlina není tak špatná, protože budete potřebovat hodně vápníku pro sebe i své dítě. A navíc – ty těhotenské kalhoty se krásně roztahují ;)

3. Jste podporována v odpočinku

Vaše tělo je jako továrna usilovně se snažící vytvořit nový život, a to je vyčerpávající. Relaxujte a předejte žehličku manželovi!

4. Jste VIP segment

Je to jako když lidé vidí vaše rostoucí bříško a natáhnou kvůli vám červený koberec. Otevírají vám dveře, pouští vás ve frontě nebo sednout v šalině.

5. Prsa jako Pamela Anderson

Pro ty z nás, které se narodily s košíčky A nebo B je těhotenství šancí vidět, jak žije druhá polovina žen. A v neposlední řadě si také zvýšit sebevědomí uznalými pohledy mužů.

6. Lepší sex

Snad jste jedna z těch 31 % procent, které hlásí nárůst libida. Zvyšuje se totiž průtok krve do pánevní oblasti, a to dělá sex více uspokojující.

7. Konečně pár měsíců bez periody

…a hlavně s vědomím, že všechny ty roky, kdy jsme dostávaly menstruaci, se vyplatily! :)

 



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Měšice

CVČ Měšice

Centrum volného času

  •   Štětí

Penzion Oáza

Připravujeme svatby, firemní, rodinné i dětské oslavy, vánoční večírky, grilování. Rozvozy jídel po okolí. Venkovní pergola, dětský koutek venku i vevnitř, velká televizní obrazovka.

  •   Hostivice - Břve

Sporthotel Břve Hostivice

  •   Vendryně

Sportovní areál Vendryně - VITALITY Slezsko, s.r.o.