Co takhle zkusit letos Apartmány ?

Apartmány označené logem Baby Friendly certificate zdaleka nejsou jen pidi byty (jako znáte z apartmánových bytů ze zahraničí). Jsou to kvalitní a plnohodnotná zázemí pro rodiny s dětmi.

Kam letos vyrazíte na dovolenou? Čekáte jestli se otevřou hranice ve vašich oblíbených destinacích? Proč?! Služby v ČR jsou na stejné a mnohdy i na vyšší úrovni. A je tu krááásně!
Postupně Vám představíme místa, kde si dovolenou s dětmi užijete naplno.

Co takhle zkusit apartmán? Někdy chalupa, jindy chatka nebo třeba byt ve větším domě. Už to není jen "pidi skoro holo-byt". Kuchyně jsou plně vybavené, čisté a pěkné ložnice a hlavně - naše certifikované apartmány mají i zázemí pro děti!!!

Apartmán BFC není jen pidi byt. Je to kvalitní a plnohodnotné zázemí pro rodiny s dětmi.

Zjistěte si vybavenost než vyrazíte na svou dovolenou. Certifikované apartmány jsou vybavené dětskými postýlkami, nočníčky, jídelními židličkami pro nejmenší atd. Mívají venkovní zázemí s různými venkovními hrami, grily, místy k posezení ... Majitelé certifikovaných apartmánů se snaží rodinám s dětmi ulehčit nejen dovolenou, ale také balení dětských potřeb a hlavně - prostoru v autě (toho není nikdy dost).



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Česká Skalice

Autocamping Rozkoš, s.r.o.

ubytování v chatkách, vyhrazená místa pro karavany, stany

  •   Benecko

Obchod a dílnička pro šikovné ruce

Zábava a vyrábění,nejen pro děti!

  •   Praha 6

Cafe Bistro Pointa

Krásná stylová kavárna, kde Vás potěší výbornou kávou, ale také skvělým jídlem

  •   Praha - východ

Aquapalace Hotel Prague ****

Hotel, který je součástí areálu AQUAPALACE PRAHA