Vaření s dětmi: 3. DÍL - AMERICKÝ TRADIČNÍ SALÁT

Z Itálie se dnes přeneseme do Ameriky a uvaříme si Americký salát podle šéfkuchaře Lukáše Neckáře z Chefparade. Je lehký a přitom moc dobrý. Můžete se pustit s dětmi směle do kuchtění a nebo se podívat na nabídku dalších kurzů, které škola vaření pořádá.

A na co se v našem blogovém seriálu můžete těšit přšítě? Jak jinak než na Mikulášské perníčky :)

Recept na přípravu 10 porcí

RAW-05.jpg

Ingredience:

10 vajec
2 kyselé okurky
10 rajčat
500 g kuřecích prsou
4 lžíce oleje
200 g kysané smetany
1 svazek petrželové natě
10 ks bagete
sůl, pepř 

libovolně můžeme přidat ještě ledový salát

Příprava:
Nakrájíme si kuřecí maso na kostičky a orestujeme na oleji. Osolíme, opepříme a necháme vychladnout. Uvaříme vejce natvrdo ( 10 minut ).
Rajčata nakrájíme na kostičky i sterilované okurky. Přidáme maso, vejce, spojíme kysanou smetanou, ochutíme solí, pepřem a nasekanou natí. Servírujeme s nakrájenými bagetkami.

Nechte si chutnat ;)



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Bítov

Camp Bítov

kraj lesů, vod a strání, kraj slunce a perlivého vína

  •   Boží Dar

APARTMÁNY ENGADIN

  •   Harrachov

Penzion U Bernardýna

Rodinný penzion pro Vaši dovolenou

  •   Brno

Jezdecký areál a hotel Panská lícha

Přijďte si zajezdit na koních a skvěle se najíst...to vše v Brně, a přitom v krásné, tiché přírodě!