BABY FRIENDLY nyní i ve Vašem mobilu...

Milé maminky, milí tatínkové, babičky a ostatní.

 

Dnešním dnem Vám oznamujeme zásadní a radostnou NOVINKU!

 

Ve spolupráci s naším partnerem se nám úspěšně podařilo umístit veškeré aktuální lokality BABY FRIENDLY do mobilní aplikace “EasyKids - Se Slonem na cestách”

Již nyní vám je k dispozici kompletní seznam přátelských míst k dětem nejen na našich webových stránkách, ale taktéž ve Vaší kapse či kabelce. Ano, o nápady kam s dětmi, se od tohoto okamžiku postará Váš mobilní telefon. Stačí udělat pouze jediný krok. Stáhnout si bezplatně mobilní aplikaci pro Android a to pomocí tohoto odkazu.

obrazekEasyKids.png

EasyKids aplikace je velmi intuitivní a jednoduchá na ovládání, stačí pouze přidržet prst na mapě ČR a obratem se Vám zobrazí seznam lokalit ve Vašem nejbližším okolí. Rozsah okolí lze nastavit. Dále máte možnost filtrovat, jaké zájmové body Vás zajímají. V aplikaci naleznete nejen lokality označené certifikátem BABY FRIENDLY, ale také spousty dalších zajímavostí, jako jsou dětská hřiště, školky, sportoviště, zájmové kroužky, mateřská centra, tipy na výlety, cukrárny, obchůdky a mnoho dalšího…

 

Aplikace EasyKids je stále vyvíjena dle Vašich potřeb, nápadů a požadavků. V nejbližší době pro Vás plánujeme možnost vkládání vlastních fotografií! Budeme se těšit na Vaše tipy, rady, připomínky, hodnocení, kritiku i pochvaly ;)

 

Váš tým nadšenců z Baby Friendly a tým nadšenců z EasyKids



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Kuřim

Wellness Kuřim s.r.o.

 sportovně relaxační komplex Wellness Kuřim

  •   Olomouc - Holice

Svíčkárna, mydlárna a kosmetika RODAS – Olomouc- Holice

Úžasný zážitek při výrobě svíček, mýdel či pastelek pro děti i dospělé - za každého počasí

  •   Branná u Šumperka

Penzion Na Vršku

Penzion svým názvem napovídá, že leží na pomyslném vršku obce Branná, kdy se z jeho teras můžete rozhlížet do širokého okolí.

  •   Libchavy

APARTMÁNY NA VRŠKU