Vzniká obrovský zábavní a vzdělávací komplex pro děti

Jedinečné atrakce v rámci celé střední Evropy, the Little gym i občerstvení. To vše nabídne již za "pár chvil" nově otevřený unikátní projekt pro rodiny s dětmi v Brně - Slatině. A to nejlepší nakonec - uvnitř článku najdete i soutěž .)

Unikátní projekt herního centra pro rodiny s dětmi od 0 do 15 let nabídne zábavu bez ohledu na počasí. Pomocí originálních herních prvků rozvíjí fantazii, kreativitu, pohybové dovednosti a vede ke vzdělání a výchově. BRuNO family park je oázou zábavy a smíchu, kde se nebude nikdo nudit ani vteřinu. Nabídne také animační programy, hlídání dětí, relax zónu a občerstvení v Brasserii Zobka.

 

 A nyní je pro Vás připravena také soutěž o permanentku na celoroční vstup do BRuNO parku! Více informací najdete v sekci soutěže.

 

http://www.babyfriendlycertificate.cz/clanky/souteze/soutez-o-permanentku-do-nove-vznikajiciho-bruno-family-parku-370.html



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Kolinec

Apartmány Braníčkov

místo kde naleznete pohodu a klidnou atmosféru rodinného komplexu

  •   Valašské Klobouky

Textil EBi

TADY VÁM UŠIJÍ VŠE CO SI PŘEJETE

  •   Vrchlabí

HOTEL LABUŤ

Po celý rok jsou všechny prostory hotelu a restaurace připraveny Vám poskytnout kvalitní a komfortní služby. Rádi uvítáme i Vaše domácí mazlíčky.

  •   Špindlerův Mlýn

Hotel Horní Pramen

Hotel v bezpečí lesů a luk.