Jak vytáhnout děti o Vánocích od televize?

Určitě to znáte - jsou vánoční svátky, v televizi jedna pohádka za druhou a děti by nejraději seděly od rána od večera u televize a sledovaly je. Ano, k vánočním svátkům a Novému roku pohádky a povalování neodmyslitelně patří, je třeba je ale konzumovat v omezeném množství. Tak, jako vánoční cukroví. Par typů jak toho docílit najdete v následujícím článku ;)

Samozřejmě rodiče, hlavní úloha je na vás. Ale nebojte, možností je nespočet.

Pohádky ANO!

A hned dodávám - ale s mírou. Určitě i vy se chcete na chvilku usádlit s dětmi u televize a užít si pravou vánoční pohodu s pěknou pohádkou. Prosím..ale vybírejte. Sedněte si s dětmi a udělejte si společný harmonogram. Například na Silvestra -  vyberte pohádky, na které se podíváte a naopak určete čas, který budete věnovat jiným aktivitám. 

Alternativa - divadla

Krásným zpestřením může být také návštěva divala. Většina divadel již nabízí repertoár pro děti, ale také existují speciální divadla se zaměřením pouze na děti.

Sportujte!

Letošní zima zdá se býti na sporty poněkud nešťastná, řeknete si. Nikde žádný sníh, nemůžeme jít bobovat ani lyžovat. Ale dá se jít koupat! Využijte pestré nabídky aquaparků, kde se vaše děti vyřádí na tobogánech a skluzavkách, že je večer ani nepoznáte. A při troše štěstí se ještě s partnerem prostřídáte i v sauněMrkající

Krmení zvířatek

Ideální období vyrazít na výlet za zvířátkami. A nemusí to být hned zoo. Stačí vyrazit mimo město, zapadnout do přírody a nějaké krmítko určitě najdete. A pokud se vám nechce do takto divoké přírody, řeka teče takřka všude. Krmení labutí, racků či kaprů vždy zaručeně pobaví každou věkovou kategorii.

Světýlka

Kolem Vánoc je vždy každé město i vesnice krásně vyzdobena různými světýlky a ozdobenými vánočními stromečky. Udělejte si čas na rodinnou vycházku městem. Můžete počítat světýlka nebo vymyslet lehkou bojovku. Stmívá se brzy, využijte toho.

2514245_vanoce-deti-volny-cas-tipy-zabava.jpg

zdroj :Blesk.cz



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Uherské Hradiště

SMAJLÍKOV

......jsme továrna na úsměv : ))

  •   Hradec Králové

TONGO

rodinný zábavní park

  •   Kostelec nad Orlicí

Nový zámek Kostelec nad Orlicí

  •   Vranov nad Dyjí

BABYHOTEL KAROLÍNKA