NOVÝ WEB SPUŠTĚN

VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM WEBU

MAMINKY, TATÍNCI, BABIČKY, DĚDEČCI, TETY, STRÝCOVÉ a všichni, kteří máte rádi děti :-) Sice zrovna vypuklo jaro, ale vy už přemýšlíte, kam pojedete s dětmi na dovolenou či třeba jen prodloužený víkend? Nebo kam byste je poslali na tábor, abyste si i Vy na chvilku odpočinuli?
Ať už plánujete cokoliv, přesně pro Vás je tu stránka věnovaná pro rodiny s dětmi, www.babyfriendlycertificate.cz! Přijměte tedy naše pozvání a navštivte náš web, který dostal zbrusu nový kabátek!
A na co všechno se můžete těšit?

Kompletně jsme přepracovali vzhled stránek a dali jsme jim moderní a hravý design. V horní části najdete všechna důležitá menu, kromě informační části jsou zde novinky, soutěže a akce.
Pod výběr institucí jsme zařadili reklamní bannery, které jsme rozpohybovali tak, že rotují nikoliv jen po novém načtení stránky, ale již v rámci jednoho zobrazení. Ve spodní části najdete výběr aktuálních akcí a pod ním facebook webu.

Zároveň s novým vzhledem jsme zdokonalili optimalizaci webu pro vyhledávače tak, aby byl web snadno nelezen po zadání klíčových slov. Tato vlastnost se bude nadále vylepšovat mimo jiné i tím, že budete web aktivně využívat nejen Vy, ale i jeho návštěvníci.

Nové podoby doznala i mapa a to nejen svým vzhledem, ale i přehlednější možností filtrace podle krajů či kategorií, do kterých jsou instituce zařazeny. Po zadání kritérií můžete instituce buď zobrazit na mapě, nebo pracovat s jejich výčtem pod mapou.

Věříme, že výše jmenovaná vylepšení přispějí k Vaší spokojenosti s portálem, ale i službami, které Vám Vaši kamarádi přinášejí. Uvítáme také jakékoliv vaše připomínky či návrhy, popř. zapojení do diskuze a hodnocení jednotlivých institucí na webu www.babyfriendlycertificate.cz / www.vasikamaradi.cz.

Přejeme Vám spousty radosti s Vašimi malými ratolestmi :-)

Váš tým BABY FRIENDLY



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Brno

Národní divadlo Brno

NdB nenabízí jen představení pro děti, ale také Chůvičku, různorodé akce, prohlídky divadla nebo rodinné vstupné.

  •   Mladá Boleslav

OBCHODNÍ CENTRUM OLYMPIA MLADÁ BOLESLAV

  •   Brno

Plaváčci s.r.o.

Plavání kojenců, batolat a starších dětí :)

  •   Věcov

Chalupa Pohádka

pohádková dovolená na Vysočině