FOR KIDS

Veletrh potřeb pro děti od A po Z

Veletrh FOR KIDS je jediným odborným Bez názvu.pngveletrhem v Česku zaměřeným na děti. Nabízí průřez vším, co dětem zpříjemní a rodičům usnadní život. Za dobu konání si veletrh vybudoval pozici lídra mezi podobně zaměřenými veletrhy. Každoročně jej navštíví více než 30 000 návštěvníků. Kromě expozic předních vystavovatelů v oblasti dětského vybavení si veletrh renomé vybudoval také zásluhou kvalitního doprovodného programu včetně zábavných aktivit pro nejmenší.


CO PŘINESE LETOŠNÍ ROČNÍK?

„Pro letošní veletrh potřeb pro děti jsou připraveny nové jarní a letní kolekce od vystavovatelů, jakými jsou například Depemo, Babypoint, Kočárky Daniela, Eshop Baby nebo Špuntík. Návštěvníci se mohou těšit na nové kolekce autosedaček a kočárků. Pro malé parádnice a nejen pro ně je připravena kolekce sukní, sukýnek a módních doplňků značky DOLLY by Le Petit Tom®. Jako každým rokem bude na výběr i široký sortiment jarní kolekce dětského oblečení českých výrobců. Maminky budou moci vybírat se širokého sortimentu plínek a nosítek, najdou zde řadu již osvědčených značek, které nabízí firmy jako Mamaja, Haipa Daipa a Babynositka.cz,“ říká manažerka veletrhu Hana Kovářová.

Významné místo na veletrhu bude patřit kromě potřeb pro děti také firmám nabízejícím hračky, hry a potřeby pro volný čas. Vzhledem k termínu akce, která se koná začátkem jara, nebudou v Letňanech chybět ani dětské dopravní prostředky. Odrážedla a koloběžky zde budou na svých expozicích zastupovat například společnosti Yedoo nebo First Bike. Inspiraci zde najdou také rodiče, kteří potřebují poradit se zařízením dětského nebo studentského pokoje.


DĚTSKÝ KOUTEK OCENÍ TAKÉ KOJÍCÍ MAMINKY


Co by byl veletrh dětských potřeb bez dětského koutku, ve kterém budou moci maminky využít soukromí k nakrmení svých dětí. K dispozici budou maminkám a jejich dětem dětské výživy, hygienické potřeby pro miminka a batolátka stejně jako sponzorské dárkové balíčky. Chybět nebude ani tradiční soutěž Dětská tvář veletrhu, kterou organizátoři pravidelně pořádají ve spolupráci s fotoateliérem Jana Hozová. Kromě možnosti získat hodnotné ceny si rodiče mohou odnést profesionální fotografii na památku.

Součástí veletržního dění bude i bohatý pódiový program, ukázky jízdy a závody na čtyřkolkách i odrážedlech a dětské dopravní hřiště. Pokud vaše děti milují ságu Star Wars, neměli byste si účast na FOR KIDS nechat ujít. Oblíbené postavy z Hvězdných válek totiž osobně dorazí na veletrh a vaše děti tak budou mít jedinečnou šanci se s nimi vyfotit. No řekněte, který malý kluk by nechtěl mít fotku s Darth Vaderem?

Souběžně s veletrhem FOR KIDS se budou v PVA EXPO PRAHA v Letňanech konat také další dvě veletržní akce, takže si na své přijdou nejen rodiče, ale také senioři nebo milovníci domácích mazlíčků. Na jednu vstupenku tak můžete projít všemi třemi specializovanými veletrhy – FOR KIDS, FOR SENIOR a FOR PETS. Více informací o veletrhu FOR KIDS najdete na stránkách www.forkids.cz nebo na stránkách www.pvaexpo.cz, kde najdete veškeré informace o celém souboru veletrhů FOR FAMILY.


CENY VSTUPNÉHO:

150 Kč / plné vstupné

100 Kč / registrace po internetu

70 Kč / děti do 12 let, důchodci, slevové kupóny

30 Kč / hromadné vstupné pro školy se seznamem žáků

300 Kč / rodinné vstupné (2 dospělí + 2 děti)

Zdarma / děti do 130 cm, držitelé průkazu ZTP

150 Kč / parkovné

Zvířata vstup zdarma. Nutný očkovací průkaz s sebou!

SOUBĚŽNĚ PROBÍHAJÍCÍ VELETRHY:

FOR PETS – 5. veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata

FOR SENIOR – 9. veletrh pro plnohodnotný aktivní život



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Praha

Křesťanské centrum pro rodinu Heřmánek

všestranné aktivity pro děti

  •   Bukovina u Pecky

Chaloupka pod Krakonošovem

Zde si užijete príma chalupářské chvíle se zázemím, které zabaví každého.

  •   Chomutov

Rodinné centrum Rozmarýn

.....to pravé místo pro rodiny s dětmi

  •   Vranov nad Dyjí

Penzion Relax

rodinný penzion pro děti a dospělé