Čtvrtletník Q3 - Krásný podzim a pohodovou přípravu na adventní čas

Máme za sebou krásné, teplé léto, podzim si již přezval svoji vládu, a tak je opět čas zrekapitulovat uplynulé tři měsíce. Naše instituce pro vás připravují spoustu speciálních nabídek a dětských radovánek na Halloweenské víkendy, podzimní prázdniny i adventní animáky. Proto sledujte náš web sekci SLEVY A AKCE, nebo Facebook.

Zvýšení certifikace      

Milou novinkou se stalo zvýšení certifikace pro Hotel *** Bára. Po vašich kladných komentářích a pětihvězdičkových hodnoceních, jsme se opět po roce do Báry vydaly k auditu. Jak to dopadlo, si můžete přečíst v našich novinkách.

Další institucí, kterou jsme auditovali a zvýšili certifikaci, bylo Národní divadlo v Brně. Kvůli spoustě dětských představení, službě Divadelní chůvička, baletní škole a spoustě dalšího, od nás získávají stříbrný certifikát!
Díky spolupráci s NdB jsme pro vás také připravili soutěž. Zasoutěžit si můžete o lístky na dětské představení Betlémská Hvězda, na které vás zveme jako Mikulášskou nadílku, 6. 12. 2015. Více informací se dozvíte během listopadu na našem facebooku a webu v sekci soutěže.

A pokud jste v Báře nebo NdB už byli, komentujete, lajkujte, hodnoťte, budeme rádi! J

Přidané instituce v druhé čtvrtině roku

Ráda bych vám představila 8 nových institucí, které přibyly do naší rodiny BABY FRIENDLY. Všechny jsme osobně navštívili, zkontrolovali, a tak vám jejich návštěvu můžeme vřele doporučit. Jedná se o tři zlaté šampiony, Aquasvět Chomutov, Rodinné centrum Rozmarýn, taktéž v Chomutově a Babyhotel Karolínka ve Vranově nad Dyjí. Na stříbrné pozici se umístil nově zrekonstruovaný vysokokapacitní Hotel Nová Myslivna, nové zábavně-vzdělávací Centrum Eden v Bystřici nad Pernštejnem, Aqua park Špindlerův mlýn, nově otevřený Hotel Horní pramen, který bude balzámem jak na duši, tak pro oči, a konečně jezdecký areál Hotel Panská lícha, kde si přijdou na své zejména milovníci koní.

Napsaným pozdravem to teprve začíná

říká krédo našeho nového partnera. A mou milou povinností je Vám jej nyní představit. Jedná se o jednu úžasnou paní, která se rozhodla, nejenže svým dětem bude posílat pozdravy na tábor a další akce, ale bude je u toho také edukovat! A tento skvělý nápad zhmotnila do kreslených úkolových pohledů.  Jak to funguje? Naprosto jednoduše! Jedná se o pohlednici, která místo fotky zvířátek či krajiny, jak jsem zvyklí, obsahuje různé naučné úkoly – poznej rozdíly, labyrinty, osmisměrky, piškvorky a další. Pohledy lze zakoupit u vybraných knihkupců a v některých trafikách. Nejjednodušší způsob však je objednat si pohlednice rovnou od paní Martincové na webu kreslenepohledy.cz



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Štětí

Penzion Oáza

Připravujeme svatby, firemní, rodinné i dětské oslavy, vánoční večírky, grilování. Rozvozy jídel po okolí. Venkovní pergola, dětský koutek venku i vevnitř, velká televizní obrazovka.

  •   Pec pod Sněžkou

Aparthotel Svatý Vavřinec

Ubytování i zábava pro děti i dospělé

  •   Chodov u Karlových Varů

SEDMÉ NEBE

Obchod, e-shop s vlastními handmade produkty

  •   Špindlerův Mlýn

Hotel Aqua Park Špindlerův Mlýn

báječná relaxace v Krkonoších