Toy Awards 2016

Každoročně jsou vyznamenávány novinky na veletrhu hraček „Spielwarenmesse“ cenou nazvanou „ToyAward“. Oceněné produkty se odlišují od ostatních novinek díky svému stupni inovace, produktovému konceptu, kreativitě a hrací myšlence. Důležité je také prokázat výkonnost průmyslu. Toto ocenění pomáhá spotřebiteli a maloobchodníkovi jako pomoc při logo.pngrozhodování o koupi. 

Letošní účast byla opět rekordní. Pořadatelé celkově obdrželi 616 zaregistrovaných položek. V roce 2015 to bylo 601.

Soutěží se v těchto kategoriích:

  • Miminka & infanti
  • Děti předškolního věku
  • Děti školou povinné
  • Teenageři & rodiny

 

Výherci

0-2 roky; miminka a infanti

Globber 5v1

csm_2016_SWM_TA_Globber5in1_1_01_28458fc3af.jpgKoloběžka? Ne! Globber 5v1 je mnohem více. Nejprve podporuje ty nejmenší v chůzi, pak je oporou těm, co už se učí běhat. Později se v několika málo krocích promění v plnohodnotnou koloběžku. V jednoduchých obměnách se skútr nastaví dle věku dítěte a jeho schopností tak, aby ho podporovalo v motorickém vývoji. Porota byla nadšena nejen designem, ale také multifunkčností tohoto to zařízení a lehké ovladatelnosti v pár krocích. Globber 5v1 má taky velice příznivý poměr cena-výkon. Globber 5v1 bude dívky i chlapce doprovázet celé dětství, ale nejen to!

 

 

3-5; předškolní věk

Juniorská sada

csm_2016_SWM_TA_JuniorKit_1_01_679bbe9c11.jpgS Revell juniorskou sadou rodiče inspirují své děti k povolání, které si pomoci modelu rádi oblíbí. Z pěti modelů, které si mladí konstruktéři mohou vybrat, je jejich nejoblíbenější zejména policejní auto, hasiči a džíp. Pomocí šroubováku a patentovaného šroubu postaví auta vždy rychle a bez námahy. Modely jsou natolik robustní, že přežijí i honičky v dětském pokoji. Stabilní zpracování a přidaná hodnota také přesvědčili porotu o tom, aby vybrala tento stavební systém jako vítěze kategorie předškoláci.

 

 

6-10; školní věk

Nářadí na vodní bitvu

3.jpgTaké máte rádi v létě balónkovou bitvu a nebaví vás stále nafukovat balónky jeden po druhém? Pak je tady tento skvělý vynález který nafoukne naráz až 100 balónků v 60 vteřinách. A takhle jednoduše to funguje - připevněte Bunch na kohoutek nebo vodovodní hadici, napusťte vodou, krátce protřepejte a zavřete všechny vodní bomby najednou. A bitva může začít! Pokud tedy chcete být vítězem vodní bitvy, pak jedině s vodními bombami od Bunch O Balloons.

 

 

Od 11 let

Kosmobits

4.jpgSotva jiné generace jsou natolik technologicky vyspělé jako dnešní dospívající. Proto je tu Kosmobits. Kosmobits podporuje teenagery hlavně učit programování. S kontrolní deskou a čtyřmi různými senzory si hrají krop po kroku v aplikacích a řeší hádanky programování. Vše cílem brzy psát své vlastní programy a používat poznatky i mimo hru. Experimentální box na nejvyšší úrovni byl zvolen porotou na první místo.

Detailní popis výrobků, stejně tak jako nominované produkty najdete na stránce www.toyaward.de.



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Benecko

Star hotels Benecko

Ubytování pro rodiny s dětmi, ale i pro dětské skupiny.

  •   Praha 6 - Nebušice

Ristorante Pizzeria Da Ezio

  •   Pardubice

H-centrum

Relax i sport na jednom místě

  •   Šumná

Camping Vranovská pláž

..perfektní podmínky pro koupání