Přemýšlíte kam s dětmi za špatného počasí? Vyražte na workshop!

Lednové workshopy pro děti s africkou a indiánskou tématikou v centru Ethnomir až do konce ledna zdarma! Přečtěte si, jak workshopy probíhají a nebo se podívejte, co všechno Ethnomir pro Vaše děti nabízí

Centrum kultury Ethnomir v Praze pořádá i v lednu řadu workshopů pro děti. Tentokrát se zaměřením na kulturu afrických a indiánských kmenů.

 

DSC_0210.jpgPo velmi úspěšném prosincovém programu přichází Centrum kultury Ethnomir v Praze s dalším seriálem workshopů pro děti, které jsou do konce ledna zdarma. Workshopy jsou tentokrát koncipované pro dvě kategorie dětí – pro děti ve věku od sedmi let a předškolní děti ve věku od čtyř let.

Workshopy poskytnou dětem nejen seznámení se s kulturou daného etnika, ale i spoluvychovávají k větší otevřenosti a snaze poznat a pochopit odlišné kultury. Práce při výrobě jednotlivých artefaktů rozvíjí jemnou motoriku, fantazii a tvůrčího ducha.

V rámci workshopů děti i jejich rodiče nacházejí nové kamarády a přátele. V neposlední řadě společně strávený čas dětí s rodiči při objevování jiných světů a tvůrčí činnosti prohlubuje a upevňuje jejich vzájemné vztahy.

Děti školního věku si vyrobí africkou panenku Ndebele z filcu a korálků.

Předškolní děti se přenesou do víru brazilského karnevalu při výrobě brazilské masky zdobené pírky.

Obě věkové skupiny se v dalším workshopu ocitnou mezi indiánskými bojovníky při výrobě čelenky z papíru a filcových trojúhelníků.

Workshopy jsou koncipovány jako akce pro rodiny s dětmi, ale velký zájem je i o skupinové workshopy pro školky a školy. V rámci každého workshopu je pro všechny děti zajištěno dodržení pitného režimu.


Kontakt: www.ethnomir.cz, tel.: +420 226 203 888, e-mail: info@ethnomir.cz

Otevírací doba: po–pá od 9:00 do 17:00
                           so–ne od 11:00 do 16:00



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Olomouc - Holice

Svíčkárna, mydlárna a kosmetika RODAS – Olomouc- Holice

Úžasný zážitek při výrobě svíček, mýdel či pastelek pro děti i dospělé - za každého počasí

  •   Praha

Křesťanské centrum pro rodinu Heřmánek

všestranné aktivity pro děti

  •   Přerov

Jumboo

NA OPIČÁRNY NÁS UŽIJE : )

  •   Police nad Metují

MUZEUM PAPÍROVÝCH MODELŮ

V Polici nad Metují mají heslo: ODLEP SE z mobilu / PŘILEP SE k muzeu a to doslova :-)