Pobyt i vstup...pojďte soutěžit! :-)

Přijďte si zasoutěžit na veletrh Prodítě! BABY FRIENDLY si pro Vás spolu se svými institucemi připravilo mnoho soutěží o hodnotné ceny. Více najdete v článku. 

Soutěžit můžete o hodnotné ceny, a že jich je!
Čeká na Vás spousta pobytů, vstupů do dětských heren, na hrad i na zámek. Veletrh začíná již dnes a trvá do 6.3.2016.

-->> více informací o veletrhu

Pojeďte na výlet do Orlických hor, od zlatě certifikovných Apartmánu Na vršku můžete vyhrát pobyt na 2 noci proZámek Karlova Koruna celou rodinu. Z Libchavy to pak máte kousek, proto Vám doporučím vyrazit do Hradce a užít si spoustu legrace v zábavním parku TONGO. Než však dorazíte do Hradce, není radno minout zastávku v Novém zámku Kostelec nad Orlicí. Toniova zámecká zahrada a kavárna je to pravé místo pro zážitky spojené ss historií a zábavou pro rodiny s dětmi. Z Hradce se vydáme za kulturou na sever Čech. Tady na Vás čekají vstupenky na prohlídku s komtesou Norou na Zámku Karlova Koruna. Pohádková cesta zámeckým parkem je nádherná v každém ročním období. Prohlídka s princeznou Karolínkou na hradě Kost bude bavit nejen všechny děti! 

Pokud se vydáte do jížních Čech, ubytovat se můžete v Chatě Lanovka, od které můžete získat rodinný pobyt na jednu noc. Určitě se nezapomeňte zastavit v Táboře, kde je pro Vás nově otevřená herna Safari. Vysoutěžit si můžete jeden ze 6 vstupů.  A samozřejmě při této cestě nesmíte minout ani Pohádkovou kovárnu v Selibově, ze které budou Vaše děti rozhodně nadšení!

vstupenka.jpg


Samozřejmě nesmíme zapomenout na krásy Moravy. Perly jižní Moravy jako Lednici i Valtice můžete obdivovat z Usedlosti pod Vinohrady. Určitě Vás potěší poukaz na 2.000,- Kč i sleva na konzumaci v místní stylové restauraci. Na jižní Moravě nesmíte samozřejmě minout Brno a vněm Naše hřiště. Ideální místo pro děti, pokud se Vám zrovna nevydaří počasí.
A co teprve Beskydy! Nadýcháte se čerstvého vzduchu a užijete si pobyt ve Velkých Karlovicích, pokud Vás políbí štěstěna a vyhrajete třídenní pobyt pro celou rodiny v Apartmánech Valachy.

Do Prahy to máme všichni co by kamenem dohodil, a tak si uričtě všichni rádi uděláme výlet do naší metrole. O to raději, pokud si vysoutěžíte voucher na dětský kurz od Chefparade! Vyberete si z široké nabídky a užijete si se svým dítětem spoustu legrace. Na dlouhé cestě do Prahy si rádi odpočinete na Vysočině. O důvod víc proč si vysoutěžit pobyt v Penzionu Bobrová.

Ať jste kdekoliv, kdykoliv a kamkoliv můžete poslat POSTISIMO. Tato originální pohlednice s vlastním motivem zaslaná přímo z Vašeho chytrého mobilu potěší určitě všechny příbuzné.

Vidíte, to si rozhodně nesmíte nechat ujít!

Těším se na Vás 

BABY FRIENDLY ve spolupráci s BVV a EFEKTmedia



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Zdíkov

Penzion Baurů Dvůr

rodinný penzion v selské usedlodti na Šumavě

  •   Nýrsko

Pension U Sebastiana

Rodinný pension na Šumavě, mezi loukami a lesy, jízdy na koních, farma

  •   Bělá pod Pradědem

Hotel Stará Pošta

hotel v samém srdci Jeseníků v horském středisku Bělá pod Pradědem

  •   České Budějovice 2

Funpark Panda