Vyšlo nové

Dvoj číslo prosinec-leden, je k vyzvednutí ZDARMA na svých distribučních místech, kam chodí rodiny s dětmi: zájmové instituce pro děti, vybrané restaurace, kavárny, obchody a galerie, ordinace lékařů, soukromé mateřské a základní školy, zábavní parky, divadla, muzea, informační centra. Je také přidáván k zásilkám několika e-shopů.

IMG_20181207_095412[1].jpg

Časopis S dětmi v Brně a S dětmi v Praze, je praktickým originálně graficky zpracovaným pomocníkem pro všechny rodiče, kteří chtějí ustát zrychlené tempo města.

Základní kámen tohoto měsíčníku tvoří pestré a přehledné kalendárium kulturních, sportovních a společenských akcí. Časopis publikuje také zajímavé rozhovory, věcně praktické články, tipy na chytré vychytávky, podporuje zajímavé projekty. Čtenáři se zde pravidelně setkávají s kulturními tipy a sloupky na téma rodičovství, školství, zdravá výživa, pohyb, sport.

A co naleznete v novém zimním čísle? Jako v každém vydání nalezenete zde Kalendárium + Kulturní mišmaš; pokračování - 6. díl seriálu "Aby děti čtení bavilo; tipy na vánoční dárky, rozhovor s Matějem Kretíkem - mladým 30ti letým majitelem reklamní agentury; naleznete zde i soutěže a spoustu dalšího.

Tak honem, časopis je i volně ke stažení na webu www.sdetmivbrne.cz a www.sdetmivpraze.cz

 



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Nýrsko

Pension U Sebastiana

Rodinný pension na Šumavě, mezi loukami a lesy, jízdy na koních, farma

  •   Písek

Svíčkárna, mydlárna a kosmetika RODAS Písek

I malé děti vykouzlí krásný výrobek - dáreček ...

  •   Malá Morávka, Jeseníky

Hotel Kamzík

Hotelový resort v Karlově pod Pradědem s centrálním hotelem Kamzík nabízí skvělé pobyty pro rodinné dovolené s dětmi, skupinové, ozdravné a sportovní pobyty.

  •   Harrachov

Penzion U Bernardýna

Rodinný penzion pro Vaši dovolenou