Podzimní kreativita pro děti

Podzim je krásné období hrající pestrobarevnými barvami - červené, hnědé, pálené oranžové.. To vytváří perfektní příležitost k vytvoření kreativních výrobků s dětmi. Proč se jen tak neprojít podzimní přírodou a nenasbírat listy, kaštany, žaludy a dát se do tvoření. Tady Vám nabízím pár jednoduchých inspirací pro všechny :) 

 Jaký roztomilý ježeček! Velice rychlý a jednoduchý na výrobu je tento ježeček perfektním výrobkem zejména pro ty nejmenší. Potřebujete jenom černý fix, tvrdý papír, lepidlo a nasbírané lístky z procházky. 
      54048edd-c534-4dd4-aec1-64c0c0a8641b.jpg     

A co takhle přeměnit nasbírané listy do těchto krásných a roztomilých zvířatek? Vypadají dobře jako pozadí podzimního obrázku nebo zavěšené na řetízku poslouží jako originální dekorace. A hlavně, Vaše děti z nich budou mít obrovskou radost.
K výrobě postačí barvičky, nejlépe tempery, a štětce. A pak už jen barvíte a malujete. Fantazii se meze nekladou ;)
      54048efe-aa60-4154-abb3-64bac0a8641b.jpg

Podzimní tvorové
Na tyto veselé podzimní bytosti stačí použít nasbírané žaludy a kaštany. Maluje se pomocí akrylových barviček. Na této aktivitě si větší děti cvičí trpělivost, přičemž výsledky jsou vždy vydařené.  Pro větší detaily jim poslouží parátko. Menší děti mohou lepit vlnu jako vlasy a nové koření použít na oči. Bavit to bude celou rodinu. :)

      52572c01-27e4-4a8c-828c-6a1bc0a8641a.jpg



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Kunčice pod Ondřejníkem
  •   Špindlerův Mlýn

Hotel Windsor

  •   Špindlerův Mlýn

Hotel Lesana ***

Krásný horský hotel s vlastním dětským vlekem

  •   Bělá pod Pradědem

Hotel Stará Pošta

hotel v samém srdci Jeseníků v horském středisku Bělá pod Pradědem