Moje "předsevzetí" nebo spíše příslib.

Nechám Vás k nám nahlédnout, vyzpovídám se, poinformuji o zážitcích, o plánech, prostě o tom co bylo, co se děje a co bude. A to pravidelně :-D

Už je to rok

Je to tak, samotnou mě to zaskočilo, je to rok co se rozkoukávám na těchto stránkách a dávám dohromady příspěvky na facebooku a pokouším se Vám nabídnout možnosti výher v našich soutěžích.

Možná to vypadalo jako takové uspávání, ale věřte, že jsem se dala do, poznávání a domlouvání veškerých možností na pořádný budoucí rozjezd.

A je to tu

Letos do toho pořádně šlápnu, chystám pro Vás více soutěží, více novinek, více článků, rozšíření týmu, chystáme změnu webu ... A hlavně chceme se také potkat s Vámi, našimi návštěvníky stránek, takže ... a to pozor .... je to veliká výzva, která bude skvělá... už teď pracujeme na letním prázdninovém pobytu pro maminky s dětmi. Ale o tom až za pár dní, možná týdnů :-) a také chystáme animační programy na různých místech a koutech naší republičky, takže je se na co těšit!

 

Kdo jsem?

Teď se Vám trochu představím.

Jmenuji se Petra, jsem mamkou od dvou dětí Péti a Rozárky, myslím že mám v zásobě spoustu energie a ve svém okolí spoustu skvělých a různých lidí - což je zákledem mé práce, žití a "dobíjení baterek".

S dětmi jezdíme, výletujeme, poznáváme a zkoušíme nové, ale i staré hry, místa, chutě .... a od tohoto roku, Vás budu o všem informovat prostřednictvím tohoto blogu.

Jsem vlastně i ta, která navštěvuje a uděluje certifikáty institucím, které naleznete na tomto webu. Naši základnu budeme nadále rozšiřovat a doufám že i ku prospěchu těch, kteří se o nás, v našem volném čase, starají. A Vás o tom všem budeme informovat.

Pokud budete mít poznámky, připomínky, nápady, dotazy ... k čemukoli co se týká našich článků, certifikací a mého blogu, sem s tím. I negativní poznámky jsou ku prospěchu jiným. Vaše poznámky pište k příspěvkům na webu, facebooku, nebo přímo mě do emailu na info@vasikamaradi.cz

 

Takže slibuji, že tento web začne opět žít a že do toho dám co nejvíce své energie.

 

 

 

 

 



Vybrané BABY FRIENDLY instituce

  •   Vendryně

Tenis hotel Vitality

  •   Police nad Metují

MUZEUM PAPÍROVÝCH MODELŮ

V Polici nad Metují mají heslo: ODLEP SE z mobilu / PŘILEP SE k muzeu a to doslova :-)

  •   Líbeznice u Prahy

Zrcadlový labyrint

ORIGINÁLNÍ A STRHUJÍCÍ ZÁBAVA PRO CELOU RODINU!

  •   Bludov

Pradědovo dětské muzeum